Despre noi

Din 2003 și până astăzi Ghidăm cu tact, inovăm, explorăm și creștem împreună cu oamenii. Suntem o echipă de creatori prin excelență.   Între 2003 – 2015 programele noastre au reprezentat elementul wow al agențiilor de evenimente din România. Din 2016 am pornit în călătoria noastră și de-atunci creăm Experiențe cu și pentru oameni.

Programele noastre sunt rezultatul unui concept creativ bazat pe trei criterii  interconectate: PROBLEMA ta – DORINȚA ta – NEVOIA ta.

Astfel toate programele noastre sunt unice (nu avem programe cumpărate, copiate sau francizate). Ele sunt create plecând de la realitatea înconjurătoare și bazate pe studiu și  consultanță . Partea faină a unui spectacol este repetiția – cercetarea, altfel spus, de aceea procesul „PROBLEMĂ – DORINȚĂ – NEVOIE„  este repetiția noastră cu tine care devine generator de proiecte autentice personalizate care te fac pe tine să zâmbești și să-ți dorești să explorezi mai departe.

Toate acestea pentru că iubim adevărul și vrem ca tot ce facem să conteze. Iar când procesul a început MOTTO-ul nostru CREĂM EXPERIENȚE  se referă la orchestra sinergică în care ne manifestăm deopotrivă și noi și tu.

CUM?

Prin Joacă 😊, pentru că Jocul este singura îndeletnicire serioasă a omului. Când te joci ești înconjurat de bucurie, ego-ul dispare, rezolvi probleme cu bucurie și-ți dai voie să (te) analizezi obiectiv.

Soluțiile noastre sunt: învățare digitală, programe de training creative, team building, coaching și side coaching, tabere, bootcamp-uri și nu în ultimul rând producții cinematografice.

Activitățile noastre pot fi efectuate atât în zona online cât și indoor și outdoor.

PROCESUL PROBLEMĂ – DORINȚĂ – NEVOIE

Procesul reprezintă în fapt arcul EROULUI, povestea lui. Iar eroul fiecărei povești pe care o scriem ești TU, cel care în fiecare zi rezolvi probleme, te bucuri, te întristezi, evoluezi, cazi dar în final crești și devi inspirație pentru ceilalți, pentru noi.

MISIUNEA NOASTRĂ

„Educația este o artă, iar prin artă se regăsește setul de valori al unei societăți. Arta este creată de oameni pentru oameni și susținută de oameni. Arta privită obiectiv este JOACĂ, iar prin JOACA apare EDUCAȚIA”.

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!