Team building

Jocul este singura îndeletnicire serioasă a omului… Serios! Prin joacă învățăm… de mici. Iar când suntem mari, tot prin joacă o facem… cele  mai faine proiecte ies atunci când descoperi, când te unești cu colegii, când accepți propuneri și construiești pe ele. Iar prin joc redescoperim mereu și mereu: bucuria și iubirea… fără a face niciun efort.  Astfel, toate programele noastre de team building sunt bazate pe JOC. Apoi semnătura noastră este ARTA. Ne jucăm artistic și descoperim ce-i mai frumos în oameni.

Echipa noastră este formată din peste 30 de facilitatori cu o experiență de minimum 7 ani în programe de team building. Specialiști în comunicare, psihologi, antrenori de fitness, actori, regizori, editori, dansatori, cu toții ne bucurăm să oferim o experiență memorabilă participanților noștri.

Când vine vorba de team building creativitatea este superputerea noastră (pentru că asta facem și în viața de zi cu zi).

RED CARPET EXPERIENCE

50 / 400 indoor și outdoor Ne plac poveștile și suntem extraordinari atunci când le creem împreună. Team building-ul echipei tale reprezintă o întâlnire care poate schimba istoria companiei tale. Alege ca schimbarea schimbarea să însemne dezvoltare. Atenție! Motooor! Rolling Camera!!! Action!

ORCHESTRA

50/ 300 indoor Prin muzică putem comunica dincolo de cuvinte și granite. Țintiți sus, depășiț-vă limitele și așteptările și deveniți o orchestra. E o metaforă pentru munca în echipă. După fiecare sesiune, participanții dobândesc o nouă perspectivă asupra muncii și colaborării în echipă.

DRUM UP

20/500 indoor și outdoor Este un moment memorabil în cadrul evenimentului tău. O sesiune de percuție care relaxează, binedispune și energizează

FRINGE BROADWAY

40 / 150 indoor și outdoor Arta este un business și businessul este o artă. Cum reușești să-ți umpli sala de teatru? Care este marketigul creativ pe care îl pregătești?

LIPDUB – DO YOUR THING

20 / 150 indoor și outdoor Camera înregistrează. Muzica a pornit. Coregrafia e pregătită. Tot ce trebuie să faci este să te sincronizezi cu echipa și când camera te surprinde să îți faci treaba și asta pentru că nu știm dacă la următoarea dublă va ieși la fel. Asta este miza unui videoclip ONE SHOT.

SHAKESPEARE UPON AVON

50/200 indoor și outdoor A fi sau a nu fi?” Aceasta e întrebarea. Mai multe trupe de teatru, dans, musical într-un festival înseamnă o delectare a simțurilor. Dă-ți voie să te exprimi pe scenă și apoi să primești feedback de la profesioniști și de la colegi.

GET UP AND DANCE

30/300 indoor și outdoor Dansul înseamnă exprimare dincolo de cuvinte. Afro. Jazz. Modern. Clasic. Oricare ar fi aceste stiluri ceea ce vei descoperi în tine și colegii tăi este o comoară neprețuită și asta pentru că este vorba despre sincron și despre unitate.

IMPROVE

10/100 indoor și outdoor Jocurile de improvizație vă provoacă creativitatea, conectarea, deciziile spontane și descoperă în participanți talente nebănuite… și unde mai pui că se râde în hohote.

ÎN FAȚA BLOCULUI

30/100 indoor și outdoor Jocurile generației Hibrid sau telefon și smartphone sunt jocurile care ne-au dezvoltat curajul de a acționa: frunza, portofelele, elasticul și câte și mai câte. Când mama ne chema în casă noi strigam „Mai staaaaau”!

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!